Kontakt


Pro Horto Strgar d.o.o.

Suhadolčanova 6
SI-1231 Ljubljana-Črnuče

Tel: +386(0)1 561 20 89
GSM: +386(0)41 766 647
Faks: +386(0)1 561 30 91

E-pošta: info@pro-horto.si

Kontaktirajte nas >

Delovni čas


Vrtni center je od 23.12. do 15.2. zaradi zimske sezone zaprt. Za obisk nas lahko pokličete na telefon 01/561 20 89. Vabljeni.

O nas


Pro Horto Strgar d.o.o.
Naslov: Suhadolčanova 6
Pošta: SI-1231 Ljubljana-Črnuče

Telefon: +386(0)1 561 20 89
Fax: +386(0)1 561 30 91
E-mail naslov: info@pro-horto.si

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas kontaktirajte prek spletnega obrazca oz.

Pošljite povpraševanje! >>


Kje nas najdete!
Podjetje Pro horto Strgar se z urejanjem vrtov in parkov ukvarja že več kot 40 let. Izhaja iz družinskega podjetja, ki ga leta 1968 ustanovil Jože Strgar. Naše poslovno vodilo je združitev družinske tradicije in kakovosti s sodobnimi usmeritvami ter izvirnim snovanjem idejnih in izvedbenih rešitev za oblikovanje odprtega prostora: vrta, parka, zabavišča, okolice poslovnega prostora ali rekreacijske površine.

Naša osnovna dejavnost je urejanje odprtega prostora (oblikovanje in urejanje vrtov in parkov), ki se prične z zamislijo, nadaljuje z izvedbo in konča pri redni oskrbi. V okviru podjetja delujeta tudi drevesnica in vrtni center, kjer gojimo in prodajamo rastline, ki so prilagojene našim podnebnim razmeram.

Zakaj izbrati prav naše podjetje za ureditev vrta:

Ker, na podlagi več kot 40. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami. Vrt je živa stvar in mi vemo, kašen bo čez 5, 10 ali več let. To upoštevamo pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vrta. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Za izdelavo načrta, izvedbo ali oskrbo vrta ali okolice nas pokličite na 01/561 20 89, napišite elektronsko pošto: info@pro-horto.si, ali pa se oglasite v vrtnem centru v Črnučah na Suhadolčanovi ulici 6.

Veselimo se sodelovanja z vami.


Naše vodilo:


S premišljeno ureditvijo okolice poslovnega prostora ali vrta želimo strankam odpirati vrata v svet vrtne umetnosti, jim približati sodobne trende urejanja, ki jih dopolnjujeta slovenska krajina in tradicija v urejanju različnih nasadov (vrtov, parkov, teras, balkonov). S strankami želimo postati prijatelji, zato smo z njimi od načrta in končne ureditve do vseh del, ki jih zahteva zdrav in urejen nasad. Naša temeljna vodila so celovita kakovost, spoštovanje želja strank in strokovnost, ki jih spremljata veselje do ustvarjanja in prijaznost sodelavcev.

Andrej Strgar, krajinski arhitekt
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke